Alla inlägg under februari 2009

Av Emma - 3 februari 2009 20:53

Var inne i stan idag, dock bara vid cityterminalen där jag köpte bussbiljetter ner till Jönköping. Sen drog jag till Telefonplan (lite lustigt namn) där min kompis Yrsa bor. Har inte träffat henne sen jag flyttade ner hit till Stockholm. Jag träffade henne när jag bodde i Norrland och skulle på mitt första möte som supliang i elevrådsstyrelsen. Sen dess har vi vart kompisar. Det roliga är att vi hade samma första intryck av varandra och det var att vi båda tyckte att båda två var bitchar (på det negativa sättet). Men det var grymt kul att träffa henne, hon flyttade ner hit i augusti förra året. Vi har varit lite lata med det där att ses, men nu ska det bli bättring på det. Nej, nu ska jag käka tårta!!!

Av Emma - 3 februari 2009 13:14

Nu har jag duschat, klätt på mig och sminkat mig. Så jag är redo att åka in till stan nu. Ska bli kul att komma ut och gå bland en massa folk igen. Var ett bra tag sen som jag gjorde det och ni som följer bloggen vet vad jag pratar om. Jaja, måste skynda mig nu!! Ha det bra tills vi hörs nästa gång!!

Av Emma - 3 februari 2009 11:06

Hoppas att ni har haft en bra morgon, det har la jag med haft typ. Ska om en liten stund hoppa in i duschen. Har vart sjuk-sunkig de senaste dagarna, när man är sjuk så orkar man inte bry sig så värst mycket om hur man ser ut, i alla fall inte jag. Det är la bara om man måste iväg någon stans, men ska man bara ner på ICA och handla så. Nej, jag ska in till stan idag och fixa bussbiljetter ner till Jönköping nu i Mars, ni kanske tycker att det är lite väl tidigt, men är man ute i god tid så blir biljetterna billigare. Sen kanske det blir att jag går en sväng på stan, får se. Det var ju ett tag sen som jag gick runt där och strosade. Hoppas att resten av dagen blir bra för eran del!!

Av Emma - 2 februari 2009 17:22

Har egentligen inte så mycket att säga just nu. Jag håller på att bli frisk igen. Jag har typ ingen feber längre och jag är inte så täppt i näsan heller. Sen så hostar jag på ett helt annat sätt nu. Dessutom så fjälar jag vid näsan och när jag är förkyld och när det fjälar så då vet jag att jag håller på att bli frisk igen. I morgon ska jag i alla fall in till stan, ska köpa buss biljetter ner till Jönköping då hade jag tänkt mig, ska kanske träna med. Men det blir ett lugnt träningspass i så fall. Har ni haft en bra dag hittils???

Av Emma - 2 februari 2009 14:54

”Jag gillar helt enkelt bara att vara kär.” – Paul Mccartney

  

”Jag älskar att vara med i HSM. Jag önskar att jag kunde göra det för evigt, men alla måste bli vuxna” – Zac Efron

  

”Jag har alltid velat ha barn. Min dröm är att bo på en miljövänlig farm och odla egna grönsaker” – Miranda Kerr

  

”Jag förstår verkligen vad den här industrin handlar om” – Miley Cirus

  

”Mina kläder från Transformers luktar alltid fis, och jag har ingen aning om varför”- Megan Fox

källa: Veckans Nu

Av Emma - 1 februari 2009 22:26

Ska göra mig redo för sängen, ska kura ner mig under täcket och ta fram senaste Glamour tidningen och Elle tidningen. Att läsa dessa två tidningar känns väldigt lyxigt för mig. Eller att ligga i ett varmt, härligt bad med badskum är också riktigt lyxigt och mysigt tycker jag. Men vad är lyx för er egentligen??? Sov gott och dröm sött, hoppas att ni får en bra vecka!!!!

Av Emma - 1 februari 2009 16:43

Känner mig en aning bättre idag, men inte mycket. Vaknade 2-3 gånger i natt av att jag svettades. Hade riktigt hög feber, sista gången jag vaknade så ringde jag Tommy och pratade med han en stund och det fick mig på lite bättre humör. Tog en alvedon och sen när Björn väckte mig strax innan halv sju så kollade jag tempen igen och då hade den gått ner till 37,8. Men nu när jag kom hem från kursen så hade den stigit igen, den var på 38,6. Jobbigt, men antagligen för att jag vaknade upp flera gånger i natt. Har suttit och kollat på lite mejl och så. Ska nog vila/sova en stund för att försöka bli en aning piggare. Ska berätta mer om kursen som jag har gått. Hoppas att ni har haft en bra första februari och att ni har sluppit att vara sjuka!!!!

Presentation

Omröstning

Snart drar slutspelet i hockey igång, vad tycker ni om det?
 Häääärligt!!!
 Tråkigt
 Bryr mig inte
 Hockey? Vad är det?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards